Bak van de Maand.

Op 19 Oktober naar Waubach naar Erwin Weishaupht  met een verrassingaquarium, hij is nog niet zo lang lid en haalt de gemiddelde leeftijd binnen de vereniging aardig naar beneden.   Eerst via een dwaalspoor dan toch het juiste adres gevonden, en zal dat precies zijn waar ons vervoermiddel stond even rondkijken en oke’  maar wie zei wat over ouder worden ik toch.

Binnen in het appartement loop je door de gang het grote licht tegemoet  ,wauw eindelijk weer eens een chiclide-aquarium.  

Lang niet gezien binnen  onze vereniging goed bealgd na de start 3 maanden geleden.  

Zeer keuringswaardig binnen het District Zuid Limburg en bij de beste 15 van  Nederland, het zou voor Limburg en onze vereniging een hele eer zijn maar dan moet men als lid bereid zijn, we kunnen stimuleren oke’ doen we.  

Ik had van de vereniging een cadeautje bij me voor de gastheer die deze meteen spontaan aan de vrouw van Ton gaf, ze zorgde ook voor zelfgebakken cake (HEEL LEKKER) en verse koffie en hapjes en andere drankjes er waren zelfs verschillende merken pils, maar dat had een andere reden, hier is normaal geen pils in huis.

Ik zag trouwens geen bekers en onderscheidingen bij Erwin, geen algemene sport, boksen,klootschieten of darten of Elfstedentocht. Misschien dan toch meedoen aan de Aquariumsport want sport is dit ook het gaat ook om prestatie.

En in de gesprekken bij de aanwezigen kon je het goed horen, het is niet even gemakkelijk en daarom is zo’n  bijeen zijn een punt van informatie en uitwisseling en daaruit blijkt weer het voordeel van een lidmaatschap.

We waren trouwens in totaal met 11 personen.

Erwin bedankt voor de gastvrijheid en al het lekkers.

J.Janssen.