Bak van de Maand bij de Fam.   Bercx.

Op vrijdag de 13 de december 2011 met z,n   vijven te gast in huize Bercx.                                                      Het thema was en dat kun je niet plannen of voorspellen, dat is een spontane actie.  Het helpen  nieuw en anders zetten van planten en kienhout. Er werden mouwen opgerold, pas op met medewerking en toestemming van de gastheer en de vrouw.  Hub zei als rode draad deze avond  steeds weer, daarom heb ik jullie laten komen.

Ger maakte weer de nodige foto,s maar ook van het  zoetwateraquarium voor en na de ingrepen. Hub was in goeden doen, zijn  haar aquarium  is bijna keuringswaardig op korte termijn is  de  D.Z.L. keuring. Wat kwam er nogal ter  spraken; Chemische formules ter waterverbetering.  Bijna  ongelukken op het werk, enkele aanwezigen hadden een grote engel op hun schouders. Loterijen en minimale winstkansen.   Het investeren nu in  zonne- energie  om er later  de vruchten van te plukken.  

Het gedoe met vakantie- zegels  a 20 gulden  waarbij menig kastelein voor zo’n zegel  10 gulden aan drank gaf.  En dan het  IQ van bepaalde beroepsgroepen., maar tegenwoordig weet je ook niet hoe het zit met een kapitein op een te groot schip.

Maar dat leeg schudden van die fles cognac, vindt ik absoluut niet kunnen en die fles dan gebruiken voor zo’n  chemiche cocktail voor het aquarium, ik lust het wel anders………..       

HUB   EN  WIL      bedankt voor de gezellige avond die wij weer hadden bij jullie nogmaals bedankt.

                                                                       J.Janssen.