Ja wat moet ik nog veel zeggen , het was weer eens heel gezellig en op deze dagen die wij organiseren is altijd wel wat te doen. Zo werd er met man en macht aan de bak van Huub gewerkt, nu ja man en macht is wel een beetje overdreven maar er werd gewerkt. Niet alleen aan de bak van de familie maar ook aan de gasten en dat waren wij dus een kleine afvaardiging van av waterweelde.

Wij werden weer heerlijk verwent en bij binnenkomst stond de koffie en het gebak al klaar, het liefste was ik meteen in de aanval gegaan want het zag er lekker uit,

Zoals goede leden betamen was het even wachten op het woord van onze gezetelde voorganger Dhr. G Arends .Vol spanning wachtte ik zijn openingwoord af om dan eindelijk in de aanval te gaan en mij een heerlijk stuk vla te laten smaken. Het bleek dat Huub enkele problemen met de bak had, hij had veel last van troebel water hier had onze Roel wel een oplossing voor, uit voorzorg had deze een uv lamp meegebracht en dus werd deze dan ook aangesloten. En zie na enkele uurtjes bleek het water al een heel stuk helderder te zijn . Enige tijd geleden had ik een klein verhaal in ons blad geplaatst, dit ging over de muzikanten in onze vereniging, nu op deze avond werd er weer flink over muziek en andere dingen gepraat maar natuurlijk werd de bak niet vergeten.

Ik ben wel geen hele leek meer maar mijn bewondering gaat nog steeds uit naar het stukje miniatuur onderwaterwereldje dat wij als aquariaan in onze huiskamer hebben staan, het verbluft mij steeds weer hoe wonderbaarlijk deze wereld is en als men dan de huisvrienden )vissen) bekijkt , is de een nog mooier dan de ander, ja het is een wereldje op zich. Natuurlijk worden op avonden als deze ook wel weer enkele grappen verteld en dus zat ik vol verwachting uit te kijken of niet het een of andere lid van ons, een kleine of grote blunder maakte. Daar ik ervoor bekend sta om deze in mijn teksten voor ons clubblad te gebruiken, leek het wel alsof een ieder er angstvallig voor waakte om een verkeerde opmerking  c q blunder te maken. Dus beste lezer bij deze is er nu eens geen mede-aquariaan door de mangel te halen hetgeen niet weg neemt dat de avond weer veel te vlug voorbij was en wij weer eens afscheid moesten nemen van onze gastfamilie. Na een groot bedank voor spijs en drank gingen wij dan weer huiswaarts en wachten vol ongeduld op de volgende maand, dan is er natuurlijk weer een andere gastfamilie aan de beurt om enkele leden van onze vereniging te ontvangen, zelf wacht ik dan weer geduldig af wie er dan een blunder of een heel sterk verhaal te gehore brengt.

Met vriendelijke groet.   Jo Wijnsema.